Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

 

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

 

Το νοσοκομείο είναι περιβάλλον και βοήθεια ταυτόχρονα. Το προσωπικό του είναι ανάγκη να είναι επαρκές σε αριθμό και καταρτισμένο σφαιρικά για να μπορεί να βλέπει και να αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως ολότητα. Να αναζητά τα αίτια των προβλημάτων υγείας τους και να οδηγεί τον υποφέροντα στην επίλυση τους και να τον ανακουφίσει στην όλη διαδικασία της επαναφοράς της υγείας του. 

Η Αισθητική, Αξία συμπαντική, είναι δομικό στοιχείο του ανθρώπινου όντος. Είναι όλα εκείνα που διαπερνώντας τις αισθήσεις μας καλύπτουν την έμφυτη μέσα μας ευαισθησία.

Εάν το περιβάλλον μας καλύπτει μία τέτοια Αξία, τότε είναι τόσο ευεργετικό και ανυψωτικό που επιτρέπει και βοηθά τον άνθρωπο να ενδυναμώσει μέσα του όλα εκείνα που του θυμίζουν την πραγματική του ουσία και τον προορισμό του. Το περιβάλλον ανεβάζει και κατεβάζει τον άνθρωπο, την ενέργεια του. Η ομορφιά, η αρμονία γύρω μας ξυπνάει μέσα μας την δύναμη της ζωής, την ενέργεια, την κάνει να ρέει και να μη λιμνάζει. Αφυπνίζει το πνεύμα και του δείχνει δρόμους. Οι αισθήσεις φορτίζουν τον εγκέφαλο με ενέργεια και τον αναγκάζουν να αναπτύσσεται. Το αγώγι ξυπνάει τον αγωγιάτη. Το περιβάλλον είναι που παρέχει την τροφή σε όλες τις μορφές της και ήμαστε αυτό που τρώμε. Η ποιότητα δημιουργεί ποιότητα, η αρμονία φέρνει αρμονία και η υγεία φέρνει υγεία. Τα θεραπευτήρια οφείλουν να βελτιώνουν με όλους τους τρόπους. Ο,τι βλέπουμε δημιουργεί αντίστοιχης ποιότητας περιεχόμενο μέσα μας. Η τέχνη έχει τεράστια επίδραση στον άνθρωπο, τα σχήματα, η ισορροπημένες και αρμονικές εκφράσεις της φέρνουν τις αντίστοιχες ποιότητες μέσα μας και στρώνουν τον δρόμο που θα βαδίζει το πνεύμα μας στην συνέχεια της εμπειρίας.

Καθήκον λοιπόν της πολιτείας είναι να ανυψώνει τους πολίτες τους και μάλιστα τους νέους πολίτες που γεννιούνται και περιμένουν να διαμορφωθούν ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο θα βρεθούν και του οποίου τις απαιτήσεις και προκλήσεις θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.    

Θεραπευτήριο! Είναι η υπηρεσία προς τον άνθρωπο όταν αυτός επιθυμεί να ανακάμψει και να επανέλθει στην τάξη και την αρμονία του κόσμου του από την οποία απομακρύνθηκε ουσιαστικά με επιλογή του.

Η επιλογή έχει σχέση με αυτά που κάνω και με αυτά που δεν κάνω. Και τα δύο έχουν την αυτή βαρύτητα και τα αντίστοιχα αποτελέσματα τους.

Τα Ασκληπιεία ήσαν θεραπευτήρια όπου τελικά ο Ασκληπιός επισκεπτόταν τον ασθενή κατά τον ύπνο του και σε όνειρο του φανέρωνε την αιτία της νόσου του. Συνήθως οι υπηρετούντες στο θεραπευτήριο ειδικοί, οδηγούσαν τον ασθενή στην αποκωδικοποίηση του ονείρου. Εκεί ο ψυχισμός του ασθενούς φωτιζόταν, «έβλεπε» και κατανοούσε την αιτία των βασάνων του και αυτή η κατανόηση, η γνώση, ή αλήθεια ήταν η ελευθερία του που τον οδηγούσε πίσω στην υγειά κατάσταση.

Μόνο όταν η ψυχή πάρει το μάθημα της προσπερνά το κώλυμα και μπορεί να προχωρήσει να εξερευνήσει το άγνωστο, το χάος και να εντάξει τις δυνάμεις και δυνατότητες του στην δική του δημιουργία.

 

ΥΓΕΙΑ, ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΕΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.


13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης - θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ  ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΟ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΙΑΤΡΟΣ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Α'ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

69989822653

p.arseniou@gmail.com


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Δεν υπάρχουν σχόλια