Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Ξεκίνησε η κούρσα της διαδοχής

 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Ξεκίνησε η κούρσα της διαδοχής

Η οπαδική κουλτούρα του Έλληνα ψηφοφόρου συνεχίζεται εν΄ετη 2023, παρόλο  που έχουν περάσει πενήντα ολόκληρα χρόνια κοινοβουλευτικού βίου με μεταρρυθμίσεις, συνταγματικές αναθεωρήσεις και εκσυγχρονισμούς, καταλήγοντας στο σύγχρονο  ελληνικό κράτος. Ενας μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων πολιτών που ξεπερνάει σε ποσοστό το 60%, να απαξιώνει και να κλείνει την πόρτα στα πολιτικά δρώμενα της πατρίδα μας, απέχοντας του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Οι αποφάσεις όμως των κυβερνήσεων, που παίρνονται όλα αυτά τα χρόνια, επηρεάζουν το σύνολο της πολιτείας, ακόμα και αυτων που συνειδητά απέχουν και που τώρα είναι η ώρα να πάρουν θέση. 


Οι εκλογές 2023 σηματοδοτούν μια μεγάλη κοινωνική και πολιτική αλλαγή,  την οποία έχει ανάγκη η χώρα μας αλλά και ο ίδιος ο πολίτης, πάνω από 45 κόμματα οι πολιτικοί σχηματισμοί που παίρνουν μέρος στις εθνικές εκλογές, ανάμεσά τους και ο πολιτικός φορέας του έθνους των Ελλήνων ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ υπόσχονται να βγάλουν από το τέλμα και την παρακμή την χώρα μας χωρίς προτάσεις ουσίας, πλην της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, που επιχειρεί να θέσει τα θεμέλια της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, οδηγώντας σε κάθαρση όλο το σάπιο πολιτικό καθεστώς.

Ο πρόεδρος του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμης Σώρρας, σε μία συνέντευξη κόλαφος για το πολιτικό καθεστώς και για την εκλογική διαδικασία, αναλύει την απουσία ΦΕΚ σύστασης της Βουλής σε σώμα, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την προκήρυξη των εκλογών  και τάσσεται απέναντι σε ότι είναι ενάντια στην ίδια την ανθρώπινη φυσιολογία.



ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr

5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:https://ypomnima.artemis-sorras.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια